Word nu lid van onze ijsclub!!!

Voor slechts € 5,- per seizoen, kunt u onbeperkt gebruik maken van de ijsbaan (bij goedgekeurd ijs).

Wordt u na 8 december lid aan de ijsbaan, dan bedraagt het lidmaatschap € 10,- voor het seizoen en voor het volgende is het normale tarief van toepassing.

Als u in de gemeente Geldermalsen woont, wordt de lidmaatschapskaart bij u aan huis afgeleverd. Woont u buiten de gemeente Geldermalsen, dan kunt u uw kaart aan de ijsbaan of bij één van de bestuursleden (op afspraak) afhalen.

>>> Kinderen onder de 12 jaar kunnen gratis schaatsen! <<<

Vanaf heden kan iedereen zich vrijwillig aanmelden voor een automatische incasso, hiervoor kunt u een machtigingsformulier downloaden en deze ingevuld en ondertekend terugsturen naar [email protected]. Hierna zal uw contributie tot wederopzegging jaarlijks in Oktober worden geïncasseerd.

Machtiging IJsclub de Haar 2015-2016 voor één persoon

Machtiging IJsclub de Haar 2015-2016 voor meerdere personen via één rekening

Met uw lidmaatschap steunt u de ijsclub en het voortbestaan hiervan. Wij hebben uw steun hard nodig!!!

Ook lid worden? Mail uw voor- en achternaam, adres en geboortedatum naar [email protected] met als onderwerp ‘aanmelding lidmaatschap’.