Beste schaatsliefhebbers/inwoners gemeente Geldermalsen,

 “IJsclub de Haar” uit Enspijk; de grootste sportvereniging uit de gemeente Geldermalsen, gaat alweer haar 95e winterseizoen tegemoet.

 In de periode van 9/11/’15 t/m 14/12’15  komen de bestuursleden van “De Haar” weer bij haar leden aan met de lidmaatschapskaarten voor het seizoen 2015-2016.

 Het lidmaatschap kost 5 euro (t/m 14-12-‘15). Wordt u later in het seizoen lid dan kost een lidmaatschapskaart 10 euro. Kinderen tot 12 jaar gratis!

 Wij zetten binnenkort onze ijsbaan onder water. Laat Koning Winter maar komen.

 Onze automatische incasso heeft inmiddels plaats gevonden. Verder kan iedereen zich vrijwillig aanmelden bij info@ijsclubdehaar.nl voor automatische incasso vanaf het seizoen 2016/2017. Het automatische incassoformulier wordt u dan per email toegezonden.

 Indien u nu al mutaties voor onze ledenadministratie heeft, kunt u deze z.s.m. per emailinfo@ijsclubdehaar.nl aan ons doorgeven. Dan kunnen wij hier vooraf rekening mee houden.  In onze nieuwsbrief vermelden wij de meest recente informatie over onze ijsbaan.

 Onze jaarlijkse advertentie wordt op donderdag 12/11/15 in “Nieuwsblad Geldermalsen” geplaatst.

 Op maandag 14/12/2015 is onze jaarlijkse algemene ledenvergadering in café “De Zwaan” te Enspijk. Aanvang 20.30 uur. Iedereen is van harte welkom. Noteer het alvast in uw agenda!                                                                                                                                          

 11 Dorpenspel Enspijk 2016
Natuurlijk kijken we uit naar de komende winter met hopelijk veel ijsplezier voor iedereen. Toch kijken we ook vast vooruit. Enspijk is afgelopen jaar de winnaar geworden van het 11 Dorpenspel en mag hierdoor het evenement gaan organiseren. Wij zien op de ijsbaan veel Enspijkers die in het dorp wonen maar ook die daar niet meer wonen. Toch hebben vele nog steeds een warm hart voor het dorp. We hebben veel handen nodig om samen een fantastisch evenement te organiseren. Het bestuur is gevormd en gekozen door het dorp. De voorbereiding is van start gegaan. Denk eens aan het 11 Dorpenspel uit 1995, een grandioos succes. Misschien was dat wel mede dankzij u. 

Zou u willen helpen op 1 van de dagen laat het ons weten!

U kunt een bericht sturen naar info@ijsclubdehaar.nl als u een helpende hand wil bieden tijdens 1 van de dagen. Ook wanneer u op een andere wijze een bijdrage wil leveren horen wij dit graag van u. Wij roepen jong en oud op een steentje bij te dragen aan ons gezamenlijk succes.